RSS

Organizarea unei incaperi

24 Jul

Fiecare dintre noi dispune de acea debara sau de garaj unde depoziteaza absolut toate lucrurile de care ne folosim din cand in cand. De la echipamente de gradina sau electronice vechi si pana la cutii cu documente ce merg la arhiva, intotdeauna va exista un loc anume in care sa incapa toate. Nu exagerez cand spun ca mai mult ca sigur acea incapere este cu siguranta ticsita cu numeroase lucruri vechi si intr-o dezordine totala pe care oricat ne-am chinui sa o aducem la o forma mai normala, ajungem mereu la aceeasi concluzie si anume ca nu avem unde sa pune tot ce ar depozitat.

Indiferent de ce se gaseste intr-un garaj spre exemplu, acesta trebuie sa curat si ordonat. Iata cateva sfaturi care sper sa va ajute in a mai elibera si aerisi incaperea.

Stiu ca pentru fiecare dintre noi pana si cel mai mic si insignificant lucru pe care l-am pus la pastrare in acea incapere, are cu siguranta valoare sentimentala sau stim ca a un moment dat ne va trebui la “ceva”. Cred ca stim ca acest lucru e departe de adevar si ca in general tot ceea ce am depozitat va ramane in cutia pusa mult timp inainte si probabil va fi uitat. Asadar o idee ar fi sa donati din lucrurile pe care nu le mai folositi celor care chiar au nevoie. Sau, puteti sa alegeti din lucrurile care sunt intr-o stare buna si sa le vindeti si cu ce ati castigat sa va achizitionati ceva de care chiar aveti nevoie. In felul acesta veti scapa de cateva lucruri, iar garajul dumneavoastra va fi mai aerisit. In plus veti avea ocazia sa vedeti ce lucruri ati depozitat si de care poate ati uitat.

           Achzitionati dulapuri metalice in care sa depozitati diverse lucruri pe care nu le mai folositi. Le puteti gasi pe dulapuri-metalice.ro, au o gama destul de vasta de produse si sigur veti gasi ceea ce aveti nevoie. Dulapurile metalice pe roți sunt foarte rezistente in timp si foarte usor de mutat dintr-un loc in altul. Nu sunt nici foarte scumpe, prețulul acesta variind in funcție de numarul de sertare, de culoare, etc. Un mic pont, daca aranjati toate cutiile in mod vertical veti economisi mai mult spatiu si automat si incaperea va parea mult mai spatioasa. Puteti folosi si rafturi suspendate, vestiare metalice sau puteti instala suporturi magnetice care va vor ajuta sa gasiti mai usor uneltele si sculele dumneavoastra, iar garajul sa para mult mai organizat.

            Pentru o buna organizare si cutiile de plastic reprezinta o soluție buna. Acestea au un preț destul de mic si sunt foarte usor de gasit. Puteți folosi cutiile mici pentru a depozita piulițe, suruburi, accesorii pentru pescuit, iar cutiile mari le puteți folosi pentru a depozita orice, de la vechile piesele ale automobilului pana la soluții pentru curațat cauciucuri. Avantajul cutiilor de plastic in reprezinta faptul ca poț fi schimbate oricand deoarece nu sunt grele deloc. Pe acestea puteti chiar sa notati ce ati pus la pastrare in fiecare dintre ele. Puteti scrie chiar pe ele sau puteti lipi etichete.

 

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on July 24, 2017 in Comunicate

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: