RSS

Agni Mundi (focul sacru) sa aducem AM in sufletul cautatorilor

25 May

logo   Studiile recente au relevat inclinarea tot mai mare, a din ce in ce mai multor persoane, spre spiritualitate. Omul de rand simte nevoia sa transceada, intelege ca nu poate fi doar un numar limitat de experiente umane intre cele doua puncte extreme: viata-moarte. Daca initial curiozitatea tipica muritorilor determina indivizii sa caute, sa cerceteze, sa isi puna intrebari existentiale, acestia adesea ajung sa isi coordoneze experientele de aici, de pe pamant, in directia dezvoltarii lor personale aprofundate.

Pe baza acestor considerente, individul isi incepe cautarile personale, incearca sa se documenteze din carti spirituale online, devine din ce in ce mai interesat de scrierile din carti despre spiritualitate, dar intelege ca nimeni nu ii va putea garanta o cunoastere ancestrala pe baza unor cuvinte tiparite. Asa se ajunge totodata si la meditatie, la diferite exercitii care implica tehnici stravechi de respiratie, ocazie cu care individul lucreaza cu sinele lui, incercand intr-o prima faza sa-l descopere, sa-l identifice si abia mai apoi, pe parcursul a lungi sesiuni de meditatie, sa il inteleaga, particica cu particica, in imensa lui complexitate.

Individul care ajuneg sa aiba asemenea preocupari existentiale, devine un cautator, un cercetator in aflarea sinelui. Fiecare alege tehnica spirituala care se pliaza cel mai bine cu al  sau confort psihic dezvoltat pana in prezent. Tocmai din aceasta cauza, nu se poate afirma ca exista o anumita cale universala, care sa fie unica si garantata 100%. Din pacate insa, multi cautatori se pierd pe drum, sau se abat de la calea pe care si-au propus sa o urmeze, de aici scenariile generate fiind multiple: fie se ratacesc irecueprabil si ajung sa aiba probleme grave de adaptabilitate in societate, fie constientizeaza ca poate o experienta limitata la factorii de mediu din acest aici si acum pe care le traiesc le sunt suficiente pentru a se dezvolta armonios ca oameni. Totusi, multi dintre cautatori ajung sa utilizeze sau macar sa se intereseze de Agni Mundi, focul sacru, cel care purifica, indeparteaza ramasitele unei constiinte bolnave, care sta in calea spiritualizarii, deci a ascensiunii cerebrale individuale.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on May 25, 2016 in Comunicate

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: