RSS

Servicii de curatenie la domiciliu

11 May

servicii curatenie la domiciliu bucuresti   Perioadele de sarbatori pot fi cele mai aglomerate, cu vizite din partea tuturor membrilor familiei, iar pentru a primi astfel de vizite, casa trebuie sa fie curata, sa straluceasca sa nu primiti criticile unui membru al familiei.

Petrecerile sunt momente de sarbatoare in care singurul scop este celebrarea in sine. Pentru gazde insa, urmeaza calvarul de a doua zi cand trebuie sa faca curatenie dupa petrecere. Efectuam servicii de curatenie la domiciliu in Bucuresti dupa petrecere cu echipamente profesionale, detergenti de calitate si cu echipe formate din personal cu experienta. Tarifele si durata serviciilor se stabilesc in urma unei evaluari gratuite, si pot varia de la caz la caz.

Curatenia de intretinere este solicitata in cele mai multe cazuri in spatii comerciale de tipul spatiilor de birouri, show-room, magazine, supermaket-uri precum si in cazul spatiilor comerciale foarte mari de tip mall, dar si in cazul apartamentelor si vilelor. Curatenia de intretinere se caracterizeaza prin flexibilitatea programului de lucru, putand fi efectuata inainte sau dupa terminarea programului de lucru al angajatilor dvs. Va putem personaliza serviciile in functie de necesitatile dvs. Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare.  Curatentia generala se efectueaza o singura data, la cerere, si se executa in orice tip de spatiu comercial (birouri, magazine, scoli si cradinite, clinici, institutii guvernamentale, hoteluri, banci, etc.) sau rezidential (aprtamente, vile). Tarifele si durata serviciilor noastre se stabilesc in urma unei evaluari gratuite si se acestea pot varia de la caz la caz.

In serviciul de curatenie generala la domiciliu in Bucuresti, includem aspirarea mochetei, covoarelor, parchetului, spalarea geamurilor pe ambele parti, a tocariei si a pervazurilor, indepartarea panzelor de paianjen, stergerea oglinzilor, curatarea si dezinfectarea bucatariei si a grupurilor sanitare, spalarea faiantei in baie si in bucatarie, curatarea exterioara a electrocasnicelor, stergerea usilor si a tocariilor, stergerea prafului, curatarea prizelor, intrerupatoarelor si a plintelor, stergerea corpurilor de iluminat, curatarea caloriferelor, stergerea umeda a pardoselilor, colectarea si degajarea gunoiului si aerisirea si odorizarea incaperilor. De asemenea, sunt incluse si alte servicii aditionale, cum ar fi spalatul vaselor, curatarea frigiderului, aragazului si cuptorului pe interior, spalarea covoarelor si montarea perdelelor sau draperiilor.

Serviciile oferite de firma noastra sunt de cea mai buna calitate, cu un personal ce se ridica la asteptarile oricarui client prin profesionalismul de care dau dovada si prin modul in care isi fac treaba.

 

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on May 11, 2016 in Comunicate

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: