RSS

Separa-zone.ro comercializeaza perdele PVC

07 Apr

Separa-zone.ro este compania care va ofera solutii pentru compartimentarea si separarea spatiilor industriale. Fie ca aveti o hala sau un spatiu institutional, echipa Separa-zone.ro va ofera usi industriale, cortine industriale si perdele PVC. Fie ca aveti o hala industriala, o sala de sport sau o pensiune, perdelele PVC antifoc sunt esentiale atat pentru a va salva imobilul cat si pentru a salva vieti omenesti. Atunci cand un foc izbucneste, timpul de evacuare scade iar aceste perdele in primul rand va da timp pentru a evacua incaperea.

Ce sunt perdelele PVC antifoc?

Perdele PVC antifoc sunt cea mai buna solutie pentru protectia impotriva incendiilor. Realizate astfel incat sa reziste la foc si fum dar sa si protejeze, perdelele PVC antifoc au rolul de a impiedica propagarea rapida a flacarilor unui incendiu minimalizand daunele.

Din ce sunt realizate perdelele PVC antifoc?

Aceste perdele PVC antifoc sunt realizate din benzi PVC amplasate, in zone unde gradul izbucnire a incendiului este ridicat. Avanjatele majore ale acestor perdele sunt:

  • Impiedica raspandirea flacarilor
  • Protejeaza caile de evacuare pentru situatii de urgenta
  • Au rezistenta cea mai mare la flacari

Separa-zone.ro este compania care va pune la dispozitie o gama variata de solutii antifoc precum: cortine antifoc, perdele antifoc, usi antifoc, obloane antifoc, perdele PVC antifoc, astfel incat dumneavoastra sa alegeti ceea ce vi se potriveste.

Pentru a afla mai multe detalii despre perdelele PVC antifoc, luati legatura cu echipa separa-zone.ro la adresa de email: office@separa-zone.ro sau telefonic la numerele: 0727.101.101,021.450.60.70, 0733.50.60.70.

 

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on April 7, 2016 in Comunicate

 

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: