RSS

Zeolit-BionaturaPlus – un site tip magazin online de produse naturiste

08 Jul

I

Bionatura Plus este o companie romaneasca ce fabrica produse bio a caror eficacitate a fost dovedita in timp, iar acum se numara printre companiile de succes producatoare de remedii naturiste. Elementul principal in jurul caruia se invart toate aceste produse bio este zeolitul. Pentru cei care nu au mai auzit pana acum de acest termen, zeolitul este un aluminosilicat, format prin interactiunea dintre lava vulcanica si apa marii. El este folosit in medicina traditionala indiana si chineza de cateva mii de ani si cu siguranta efectele acestuia asupra organismului sunt foarte bine cunoscute.

Site-ul web va isi propune sa va prezinte aceste produse naturiste care isi propun sa va imbunatateasca calitatea vietii si sa va pastreze starea de sanatate. In cazul in care initial nu aveti incredere in aceste produse, site-ul va ofera si marturiile unor persoane care s-au convins de eficacitatea acestor produse si chiar argumente stiintifice.

Site-ul contine mai multine sectiuni si anume: Produse Bionatura Plus, Scheme tratament, Brosura Biostem, Contact, Soul Rain, Marturii.

Produsele Bionatura Plus – Aici va sunt prezentate toate produsele bio ale companiei Bionatura Plus, de la produsele pe baza de zeolit pana la produse pe baza de aloe vera sau produse pentru detoxifierea colonului. Printr-un click pe aceasta sectiune puteti vizualiza toate produsele, iar atunci cand le selectati veti fi indrumati spre pagina care prezinta produsul. Produsele naturiste ale celor de la Bionatura Plus sunt urmatoarele: Activ Protect Zeolit capsule, Activ Protect Zeolit pulbere, Articular Protect, Biostem – regenerare si protectie celulara, Oxigenare celulara, Aloe Vera Essential, Noni Essential, Aloe Vera, Colon detox. Nu numai ca va sunt prezentate toate aceste produse de la indicatii, contraindicatii, mod de actiune, pret si mod de administrare, dar veti intelege cum actioneaza aceste produse la nivelul organismului.

Scheme tratament – In aceasta sectiune va sunt prezentate anumite pachete de produse, care impreuna va pot preveni si va pot ajuta in tratarea unor boli. Exista pachete de produse pentru tratarea hepatitei, a intaririi sistemului imunitar, a sistemului nervos, de preventie cardiovasculara si asa mai departe. Fiecare pachet contine propriul sau prospect si propriile indicatii in ceea ce priveste modul de administrare. In cazul in care optati pentru un anumit pachet, cititi cu atentie toate detaliile deoarece orice aspect conteaza extrem de mult.

Brosura biostem – Site-ul va pune la dispozitie si o brosura in care puteti citi mai multe informatii si puteti intelege metodele de actiune ale produselor si efectele lor miraculoase. Brosura este in format pdf incat o puteti vizualiza atat online cat si in varianta descarcata pe computerul dumneavoastra.

Contact – In sectiunea de contact, compania va ofera posibilitatea trimiterii unui email cu numele si prenumele dumneavoastra in cazul in care doriti sa transimiteti anumite sugestii sau aveti anumite nelamuriri.

Soul Rain – In aceasta sectiune va este prezentat un alt produs bio numit Soul Rain, un produs de tip supliment alimentar cu numeroase efecte benefice organismului uman si care contine o formula unica. Totul devine si mai interesant daca va vom spune ca aceste produse se bazeaza pe niste simpli samburi , ce sunt procesati prin sistem special de presare la rece, fara nici o alta substanta chimica nociva.

Marturii – In sectiunea marturii a site-ului va sunt prezentate iarasi cateva pareri ale clientilor care au folosit de-a lungul timpului aceste produse, iar marturiile acestora sunt sub forma unor clipuri video pe care le puteti urmari oricand.

I

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on July 8, 2015 in Comunicate

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: