RSS

Sucul de graviola este un inamic redutabil al bolilor canceroase

17 Jun

Produsele naturale reprezinta o alternativa sanatoasa de a sprijini sanatatea organismului si de a preveni sau ameliora diferite afectiuni. Sucul de graviola se afla printre cele mai incurajatoare produse naturale, eficiente impotriva celulelor canceroase si a altor afectiuni. Graviola este un fruct cu tepi al copacului Guanabanana, care creste in padurile tropicale ale Amazomului. Utilizarea terapeutica a acestui fruct dateaza din vremuri indepartate, fiind apreciat atat pentru proprietatile sale anticancerigene, cat si pentru cele antibiotice si antimicrobiene. Se recomanda utilizarea sucului de graviola pentru a elimina parazitii interni, deoarece este un eficient antihelmintic, cat si pentru a ameliora starile depresive si pentru a favoriza regenerarea celulelor organismului. Fructul graviola este unul de mari dimensiuni, cu un miez dulce-acrisor, care se poate consuma ca atare sau se poate utiliza pentru a se prepara diferite bauturi. Sucul de graviola mentine excelentele proprietati terapeutice ale fructului. Persoanele care folosec acest suc pot beneficia de proprietatile sale antivirale, antidepresive si analgezice, fiind recomandat totodata, pentru a inhiba virusul de hepatita B si C, cat si pentru a distruge virusul Herpes simplex.

Care sunt substantele active din sucul de graviola?

Ingredientele active prezente in compozitia sucului de graviola poarta denumirea de Acetogenine Annonaceous. Graviola contine 82 de tipuri de Acetogenine diferite, datorita carora blocheaza productia de ATP (adenozintrifosfat) a celulei tumorale, pentru a induce moartea programata a celulelor canceroase. Datorita compozitiei sale unice, sucul de graviola este un adjuvant eficient in cazul unor afectiuni serioase, precum este cancerul renal, cancerul mamar, cancerul hepatic sau cancerul de prostata. Ingredientul activ al sucului de graviola – Acetogenine – il recomanda printre cele mai eficiente ingrediente naturale in terapia anticanceroasa. Prin utilizarea acestui suc, este impiedicata hranirea celulelor canceroase, ceea ce face imposibila dezvoltarea acestora. O alta calitate importanta a sucului de graviola consta in neutralizarea radicalilor liberi si regenerarea celulelor sanatoase ale organismului, dupa cum se poate observa si prin vizitarea site-ului http://www.suc-graviola.ro. Gratie efectelor sale antioxidante, ne protejeaza impotriva actiunii daunatoare produse de radicalii liberi si incetineste procesul de imbatranire.

Alte beneficii terapeutice ale sucului de graviola

Diferite cercetari ne arata multiplele beneficii oferite de sucul de graviola. Acesta sustine cresterea imunitatii organismului si se poate utiliza pentru a ameliora diferite infectii grave. Se poate consuma acest suc in calitate de sedativ, stimulent digestiv, febrifug sau vasodilatator, deoarece mareste diametrul vaselor sanguine prin relaxarea fibrelor musculare netede din peretii lor, astfel incat imbunatateste circulatia sanguina.

Sucul de graviola poate ameliora secretiile organice exagerate si reduce ritmul cardiac, fiind totodata un hipotensiv. Alaturi de acetogeninele din compozitia sa, furnizeaza organismului vitaminele C si BV, impreuna cu fibre si nutrienti importanti pentru protejarea sanatatii. Cele mai importante proprietati terapeutice ale sucului de graviola sunt cele antitumorale, dovedite de diferite studii, care arata ca este mult mai eficient decat chimioterapia. Spre deosebire de chimioterapie, sucul de graviola este lipsit de efecte secundare care sa dauneze sanatatii organismului. Astfel, este un excelent adjuvant in cazul a diferite afectiuni, inclusiv a maladiilor tumorale.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on June 17, 2015 in Comunicate

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: