RSS

Motopompa, unealta care nu trebuie sa lipseasca din gradina ta

29 Aug

Motopompa este unealta cea mai potrivita pentru a uda si iriga o gradina sau alte zone care necesita un surplus de apa. Motopompa este un ajutor in gradina dar cum o folosim? Ce trebuie sa stim despre instructiunile unei motopompe?

1. Inainte de punerea in functiune a motopompei, citeste cu atentie toate instructiunile oferite de producator.Citirea instructiunilor la timpul potrivit te poate lamuri la timp de modul de functionare a motopompei.

2. Fii atent la pregatirea, exploatarea si intretinerea corespunzatoare a echipamentului.Acestea duc la o performanta optima si la o durata mai lunga de viata a unei motopompe.

3. Nu oferi motopompa spre utilizare unor alte persoane care nu stiu sa umble cu ea.

4.Asigura-te ca ai efectuat corect pregatirea echipamentului inainte sa incepi sa folosesti motopompa.

5. Respecta toate normele de siguranta referitoare la manevrarea echipamentului si a combustibilului necesar bunei functionari a acelei motopompe. Nu se alimenteaza motorul cand este in functiune.

6.In timpul utilizarii unei motopompe, asigura-te ca furtunul este asezat drept, daca este absolut necesar sa fie curbat, fii sigur ca acesta nu este suprasolicitat si ca permite evacuarea apei.

7. Amorseaza pompa inainte de fiecare folosire. Amorsarea se face cu apa curata!

8. Utilizeaza doar sorbul original al unei motopompe, care este livrat la pachet cu echipamentul.

9. Utilizarea unei motompompe nu se face in medii cu atmosfera exploziva, in apropiere de materiale inflamabile ci doar in spatii unde se pot elimina gazele in mod corespunzator.

10.Motopompa trebuie sa fie stabila, nu se poate misca din loc, si nu poate rani pe cineva.Toolman.ro va ofera cele mai bune motopompe. Motopompa Makita EW1050HX este o motopompa pe benzina fara plumb destinata udarii si irigari de gradini si suprafete mari de terenuri.Motopompa potrivita se alege cu grija si cu un mic studiu despre cum functioneaza si ce suprafata acopera. Nu puteti achizitiona o motopompa de gradina daca aveti spatii vaste si pe intindere foarte mare de udat.

Toolman.ro este magazinul unde veti gasi cele mai bune motopompe.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on August 29, 2014 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: