RSS

Lumanari de Paste 

15 Mar

Inca din Antichitate Lumanarile au fost intrebuintate pentru a infrumuseta masa si pentru a lumina o incapere. Mesele festive erau intotdeauna decorate cu lumanari de diferite forme sau culori , care nu doar ca infrumusetau masa ci si dadeau un miros frumos. Una dintre sarbatorile in care lumanarea este “obiectul” de baza  este Pastele. Nu exista sarbatoare pascala fara lumanare pe masa sau in casa.

Decoreaza-ti casa cu lumanari de Paste

Sub forma de puisor, ou, iepuras , cu arome sau fara arome, uni colorate sau multicolore si cu model, lumanarile sunt obiectul cel mai potrivit pentru decorarea mesei de Paste. Lumanarea este un simbol Pascal, lumina inseamna viata iar lumanarea este datatoare de lumina, de viata si de aceea nu poate lipsi de pe masa sau din casa.

Lumanarile de Paste  minunate care vor pot decora si infrumuseta masa ta festiva dar si casa pot fi cumparate de pe Magia Lumanarilor.Lumanarile sunt cu adevarat magice lumanarile si vor fi inedite. In cosul cu oua poti pune o lumanare iepuras sau o lumanare puisor.

Lumanari de Paste magice de pe Magia Lumanarilor.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on March 15, 2014 in Comunicate

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: