RSS

Ventilator baie o necesitate in casa

05 Dec

Baia este camera care non stop trebuie aerisita. Daca locuiti la bloc sau la casa si nu aveti o gura de aerisire ( se poate intampla sa nu existe) trebuie sa aveti ventilator.  Este foarte important sa aveti in baie un aer curat astfel inca sa preveniti aparitia mucegaiului si a igrasiei.Solutia este achizitionarea si instalarea unui ventilator special proiectat pentru baie. Vollmax Distribution va propune o gama variata de ventilatoare casnice pentru baie.

Ce trebuie sa stim cand cumparam un ventilator de baie?

Locul unde alegeti sa il amplasati adica montarea lui va fi in perete sau in locul ferestrei.

Cat consuma si performanta lui  este important de stiu  ca pentru o baie normala, debitul unui ventilator trebuie sa fie intre 100 -200 metrii cubi / ora.

Cum il utilizati? Sunt ventilatoare care sunt proiectate sa functioneze prin apasarea unui buton sau a unei telecomenzi. Exista si ventilatoarele care sunt conectate la comutatorul de lumina: atunci cand lumina este aprinsa, ventilatorul intra in functiune, respectiv atunci cand lumina este stinsa, ventilatorul se opreste.

Recomandate sunt ventilatoarele cu functie de masurare automata a nivelului de umiditate a aerului. Aceasta functie permite mentinerea unei umiditati la parametrii normali, ventilatorul pornind in mod automat atunci cand se inregistreaza o valoare crescuta a acesteia.

Recomandarea noastra este Ventilator titp axial pentru perete marca Soler Palau , un ventilator de perete  perfect pentru baia dunneavoastra. Un astfel de ventilator baie este cel mai potrivit pentru un apartament sau o casa care nu are aerisire in baie.

In magazinul online Vollmax Distribution  gasiti o gama variata de ventilatoare de baie ,aparate aer conditionat, sisteme de ventilatie casnice sau industriale dar si aeroterme, convectoare termice dar si cabluri electrice.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on December 5, 2013 in Comunicate

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: