RSS

Cum influenteaza obloanele din aluminiu siguranta si rezistenta casei tale

07 Oct

Siguranta, confortul si aspectul sunt elementele-cheie ori de cate ori vine vorba despre amenajarea locuintei. Printre materialele folosite la fabricarea obloanelor, aluminiul castiga tot mai multa popularitate atat datorita pretului scazut, cat si usurintei cu care poate fi pastrat in stare perfecta. Aluminiul este usor, durabil si suficient de puternic ca sa poata fi folosit la diferite intrebuintari. In medie, un oblon de aluminiu este mai usor cu doua treimi decat un oblon din otel. Mai mult, obloanele din aluminiu au proprietatea extraordinara ca nu ruginesc. Pe de alta parte, chiar daca obloanele din aluminiu sunt perfecte pentru o mare gama de intrebuintari, aluminiul nu este la fel de puternic ca otelul. Pentru intrebuintari de mare capacitate cum sunt lucrarile industriale, obloanele din otel pot fi o optiune mult mai potrivita. In cazul unor temperaturi extrem de ridicate, aluminiul creste in dimensiuni de doua ori mai mult decat otelul, ceea ce poate cantari foarte mult in alegerea materialului potrivit pentru obloane. Cum popularitatea obloanelor din aluminiu castiga teren pe zi ce trece, este firesc ca pe piata sa existe o gama larga de tipuri de obloane aluminiu, de la cele extrudate pana la cele fixe, ajustabile sau cu configuratie mixta. Iata cateva tipuri de obloane aluminiu, create in asa fel incat sa se potriveasca cerintelor specifce ale fiecarei locuinte:

  • Obloane arhiecturale, decorative. Create mai mult pentru aspectul lor deosebit, decat pentru functionalitate, obloanele decorative sunt o modalitate perfecta de a conferi o nota moderna casei .
  • Obloanele de acoperis, folosite pentru ventilarea sau decorarea spatiilor mansardate, de sub acoperis.
  • Obloane stantate: Pentru ventilatia unei incaperi, garaj etc. obloanele stantate pot fi amplasate in orice configuratie.
  • Obloanele de mare capacitate, pot fi amplasate in medii industriale, cum ar fi instalatiile de foraj de pe platformele petroliere.

Obloane aluminiu ajustabile, sunt cele mai cautate, putandu-se adapta oricarui tip de configuratie. Am vazut ca obloanele din aluminiu sunt suficient de durabile incat sa asigure siguranta oricarei locuinte si ca sunt disponibile intr-o mare varietate de modele. Cum aluminiul are proprietatea de a conferi o estetica deosebita oricarei case, majoritatea companiilor care activeaza in aceasta industrie asigura finisaje, chiar daca este vorba de o sursa exterioara, de la un strat de pudra aplicata peste aluminiu, pana la vopsea, in functie de cerintele si specificatiile clientilor. Dintre companiile care livreaza obloane aluminiu, Aplast beneficiaza de echipamentul,  de profesionistii, de know-how-ul si de experienta necesara ca sa materializeze proiectele clientilor, indiferent daca vorbim despre schite realizate in CAD sau de simple instructiuni verbale.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on October 7, 2013 in Comunicate

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: