RSS

Life Care Romania – Cele Mai Bune Produse Bio

09 May

In Romania ultimilor ani, remediile naturiste au cunoscut o perioada infloritoare, datorata reintoarcerii la natura a consumatorului modern. Mai mult ca niciodata, omul de azi simte acut nevoia unei reimprospatari a vietii sale. Life Care este prima companie din Romania care a identificat foarte bine aceasta dorinta sincera a omului de a trai o viata sanatoasa, in deplina armonie cu natura. Produsele bio create de Life Care contin extracte de plante, dintre cele mai puternice. Plantele au acest atu de a ne purifica si revitaliza la nivel profund, pana in maduva oaselor. Organismele vegetale sunt singurele care ne alimenteaza cu oxigen si ne adapa din substanele lor hranitoare. Compania Life Care a deschis drumul catre o viata noua, invitandu-ne sa ne desfatam din farmacia naturii, acolo unde se fabrica adevarate medicamente si produse esentiale pentru viata noastra de zi cu zi. Produsele Life Care sunt 100% bio si se adreseaza tuturor varstelor si domeniilor: de la produse cosmetice naturiste de ingrijire corporala si accesorii pentru frumusetea de zi cu zi, pana la suplimente alimentare nutritive si produse bio de curatat casa. Oferta este atractiva pe toate planurile: comanda nelimitata, reduceri substantiale, livrare rapida sau gratuita pentru comenzile mai mari, castig garantat de frumusete si sanatate.

Marci proprii Life Care

Life Care a reusit sa incheie contracte cu cei mai mari producatori de produse BIO, lideri in intreaga lume: Logocos – porduse cosmetice Germania, Alma Win – produse naturale de curatenie. Astazi, compania Life Care detine brandurile sale proprii, care se bucura de acelasi succes pe piata romaneasca:

  • Produsele Krauter – cosmetice terepeutice bazate pe ingrediente biologice
  • BIOhaus – detergenti ecologici pentru curatenia in gospodarie
  • Life Impulse – suplimente alimentare nutritive cu ingrediente organice
  • LifeGlam – accesorii moderne pentru corp si baie
  • BIO Acorelle – parfumuri bio fara potential alergen –  o premiera pe plan national
  • BIOstyle – ciorapi terpeutici
  • Ganoderma Coffee for Life – cafea natural cu extract de Ganoderma Lucidum

Produse noi Life Care

Gama produselor Life Care este extrem de variata, portofoliul companiei fiind constant imbogatit cu noi produse stimulatoare pentru santate. Life Care a dorit sa creeze o noua categorie de produse Meal Balance, destinate unei alimentatii echilibrate si sanatoase: biscuiţii Musli Bio din grau care nu contin nici o urma de conservanti. Acest meniu se adreseaza intregii familii, dar este un deliciu mai ales pentru cei mici. Tot in 2012, a aparut pe piata un nou produs anti-durere pentru reumatism, numit Magic Roll, care face parte din gama Krauter. Acest produs contine extracte dintrun-mix inteligent de plante medicinale: arnica montana, salvie, rozmarin si aloe vera, cu efect de remedierea a durerilor musculare, articulare si reumatice.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on May 9, 2013 in Comunicate

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: