RSS

Scurt despre afaceri

12 Apr

Imi imaginam ca o sa fac in asa fel incat postarea asta sa fie intr-un alt fel decat se asteapta oricine. Ma gandeam ca limba romana imi ofera o serie de oportunitati de a aseza in fraze mestesugite un adevarat expozeu despre afaceri. Apoi m-am gandit ca ar fi interesant sa pun totul intr-o insiruire haotica, cu sens foarte bine conturat dar fara nicio noima.
Ce poti sa spui scurt despre afaceri?
Ca sunt nenumarate si atat de diverse incat nici nu are sens sa mai faci vreo clasificare anume. Poti sa spui ca se desfasoara dupa niste criterii economice foarte bine stabilite, dar in acelasi timp poti afirma cu siguranta ca din haos s-a nascut ordinea.
Indiferent ca este vorba despre vanzare de produse sau servicii linia comuna a tuturor este lupta de a se impune pe piata. Acum este clar ca as putea enumera o sumedenie de solutii de care se folosesc oamenii de afaceri pentru a se afla despre ei. Si toate aceste solutii se rezuma la cateva cuvinte care au un cuprins atat de larg incat grecii sunt invidiosi: promovare, publicitate, promotii, evenimente si oferte. Fiecare dintre ele contine o adevarata strategie de abordare, de desfasurare si au ca unic scop acapararea segmentelor de piata incerte sau a celor neexplorate, asta in cazul in care in ziua de azi mai exista asa ceva. Nu ma apuc acum sa intru in detalii plictisitoare. Cert este ca atunci cand iti propui sa faci o mica dizertatie despre un subiect atat de vast precum cel referitor la lumea afacerilor, la afaceri si la afaceristi nu gasesti cuvintele care sa exprime diversitatea si complexitatea. Si atunci ce faci?
Ar fi interesanta o insiruire de gerunzii care sa te si faca sa zambesti. Dar probabil ca asta se va intampla datile viitoare. Am o afacere de condus deci sunt ocupat!!!

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on April 12, 2013 in Comunicate

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: