RSS

Haine de firmă

11 Mar

haine de firmaPutem să le criticăm oricât dorim,putem să pufnim ironic când auzim o discuție legată de shopping, dar la urma urmei cu toții ajungem să ne luăm haine de firmă, mai devreme sau mai târziu. Care ar fi motivele? Să fie un moft? Să fie neapărat o tendință în modă? Sau poate că ne-am săturat să ne luăm haine ”no name” ca să mai economisim bani și să constatăm cu uimire că de la prima spălare se decolorează sau se rup foarte ușor sau că materialul folosit este unul slab dpdv. cantitativ  și nu ne lasă pielea să respire cum trebuie. În cazuri extreme,dacă pielea ta este prea sensibilă te mai trezești și cu o iritație de toată frumusețea și apoi faci calculul. Oare chiar se merită să îți iei haine din angrouri sau mai bine plătești mai mult pentru haine de firmă, dar măcar știi că te alegi cu calitate?

În plus, ai mai multe opțiuni când vine vorba de haine de firmă. Nu numai că ai o grămadă de modele din care poți să alegi, dar mai poți nimeri și sezonul reducerilor și poți să te ”aprovizionezi” cu haine și să mai economisești și câțiva bănuți.

Un impact destul de mare care ne influențează decizia este o reclamă bine pusă la punct. Dacă ești online și cauți ceva pe net nu ai cum să nu dai și de o reclamă la haine de firmă. De curiozitate, dai click pe ea. Poate ți-a plăcut cum cade haina pe model sau ofertele pe care le are site-ul respectiv și vrei să afli mai multe informații despre cum poți achiziționa un anumit produs. Hainele de firmă câștigă din ce în ce mai mult teren pe piața românească fiindcă mulți oameni sunt mai mereu ocupați și preferă să își facă cumpărăturile online.

Un alt factor decizional este puterea exemplului, ca sa mă exprim plastic. Dacă ieși cu prietenii și îți place ce poartă normal că o să îi întrebi ”Dar de unde ți-ai luat blugii ăștia?Că pică foarte bine pe tine”.

Apoi te duci la același magazin recomandat de prieteni ca să vezi ce are în stoc. Nu aș defini această tendință neapărat ca un sentiment de turmă. Cu toții ne dorim să arătăm cât mai bine și dacă ne simțim bine în pielea noastră, vom părea mai siguri pe sine și asta ne va afecta pozitiv atât la muncă cât și în cercurile de prieteni. O atitudine pozitivă ne va ajuta mult în viață și deși haina nu îl face pe om,mi se pare că totuși poate să îl scoată în evidență sau din contră dacă nu e aleasă cum trebuie reușește să îl bage într-un con de umbră.

Cred că dacă îți iei haine de firmă nu îți asumi nici un risc când e vorba de calitatea produsului respectiv, deși va conta când e vorba de aspectul financiar. Dar chiar dacă dai mai mulți bani măcar știi că se merită și că nu te trezești cu surprize neplăcute. Multe haine ieftine au un anumit defect și s-ar putea să îl observi mult prea târziu și ce te faci atunci fiindcă nu poți returna haina cumpărată?!

Vezi aici haine de firma.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on March 11, 2013 in Comunicate

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: