RSS

Usile de interior si efectele produse in locuinta

04 Mar

usile de interior    Considerate printre  cele mai importante elemente prezente intr-o  locuinta, alegerea corecta a usilor de interior  este esentiala in obtinerea unui design interior cat mai reusit. Si cum detaliile sunt cele mai importante, momentul  alegerii usilor de interior trebuie sa fie unul bine ales, in care timpul pentru culegerea informatiilor corecte sa nu fie unul pripit.

Informatia privind calitatea produsului dorit spre achizitionare ajuta la o mai buna investitie de durata. In prezent, piata din domeniul usilor de interior este una variata, pregatita sa ofere informatii si sfaturi esentiale in lucrarile de amenajare si design interior. Dorintele clientilor sunt pe primul loc, iar oferta gamei de usi nu intarzie sa apara.

Usile din gama standard se numara printre preferintele clientilor, datorita complexitatii de care da dovada. Gama standard vine cu o colectie de usi de interior care mai de care mai atragatoare, cu un aspect deosebit, care reuseste sa fure privirile curiosilor. Cele mai simple, dar, totodata, cele mai fine modele de usi interioare din gama standard sunt cele de lemn, mai exact usile fabricate din furnir de lemn autentic.

Este cunoscut faptul ca usile din lemn sunt printre usile cele mai durabile, la care timpul nu pare sa fie un dusman. Gama variata de culori ofera posibilitatea alegerii potrivite aspectului din locuinta, schimband in acelasi timp incaperea intr-una mai sofisticata si in pas cu tendintele.  De la usi clasice, pana la usi decupate, toate reusesc  sa combine si sa formeze o eleganta  aparte.

Pe langa durabilitate, usile de lemn ofera excelente conditii in ceea ce priveste izolarea termica si fonica. Temperaturile mai ridicate sau mai scazute din incapere nu par a fi o problema in achizitionarea unui asemenea model de usa, facand fata cu brio si fenomenului de condens, prezent, in majoritatea timpului, intr-o incapere locuita.

Pe langa usile de lemn intregi, in gama standard se regasesc si usile de lemn decupate. Modelele de decupaj sunt diverse si cat mai captivante, in scopul crearii unei atmosfere cat mai placute, naturala si intima.

Un aspect estetic, unic, dau si usile de interior din lemn stratificat cu sticla. Ele pot fi alese dintr-o intreaga colectie de modele sau pot fi chiar propuse de client, dupa gustul si dorintele acestuia. Usile din lemn stratificat cu sticla dau o eleganta  locuintei, prin alegerea corecta a tipului de sticla si a tipului de ornament dorit. Varietatea de incaperi unde acestea pot fi montate este una larga si diversa, ca de exemplu: locuinte(apartamente sau case),  case de vacanta sau institutii.

Iata cum, cu ajutorul unui personal specializat in montarea usilor de interior, locuinta poate acum deveni  o oaza de liniste si confort, stare obtinuta prin simpla achizitionare a acestor elemente cheie prezentate.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on March 4, 2013 in Comunicate

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: