RSS

Turisti plictisiti

06 Feb

250px-PiataSfatuluiBrasovSunt un turist plictisit. M-am saturat sa colind printre ruine si sa vizitez biserci cu renume ce adapostesc in spatele lor istorii de neimaginat. Nu am pretentia ca le cunosc pe toate, dar sunt plictisit.

Realizez in fapt ca orice oras turistic isi face un plan pentru a-si atrage cati mai multi oaspeti. Cred ca prima data se pun pe tapet toate ruinele, bisericile, galeriile de arta si asa mai departe. E ca si cum ai testa rabdarea turistului. Ma amuza uneori strategiile astea standard si am ajuns sa le privesc cu oarecare detasare pentru ca imi dau seama ca nu se prea face rabat de la ele. Dar trebuie sa recunosc pe de alta parte ca foarte multe din orasele ce au ceva de oferit si-au imbunatatit strategia de a atrage cat mai multi turisti.

Unul dintre aceste orase este Brasov. Oamenii de acolo chiar fac unele chestii ce mi-au starnit curiozitatea. Organizeaza fel si fel de spectacole in aer liber, concursuri si aduna pe scena din Piata Sfatului tot felul de vedete.

Un lucru bun pentru alungarea plictiselii. Si eu cum sunt un turist plictisit de ruine ma gandesc sa profit de aceste oportunitati si sa studiez lista de restaurante Brasov. Asta asa in prima faza. Apoi ma gandesc ca dupa ce o sa vizitez cateva sa ma las dus de multime si de recomandarile ei. Pur si simplu sa intreb oamenii pe strada ce restaurant recomanda, avand in vedere ca lista restaurante Brasov este totusi foarte lunga si diversificata. Si dupa ce o sa fac o asemenea incursiune destul de curajoasa de altfel, o sa ma arunc in lista de pub-uri Brasov care cu siguranta au o serie de evenimente firme ce merita luate in seama.

Care ar fi concluzia?

Dupa ce pasesti printre ruine si alte obiective turistice te apuca foamea si setea. Treci la faza in care colinzi restaurante Brasov si apoi cand seara vine peste tine, cu racoarea binecuvantata, te gandesti ca ce bine te-ai distra intr-un pub cu muzica buna si bautura pe masura portofelului.

Hai noroc si la mai mare!!!

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on February 6, 2013 in Comunicate

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: