RSS

Sub umbrela unui portal de firme

08 Nov

Sunt oameni care nu concep sa iasa in ploaie fara umbrela. Sunt oameni carora le place sa mearga prin ploaie. Sunt oameni si oameni.
Uneori simtim nevoia imperioasa de a ne refugia sub o umbrela uriasa care sa ne furnizeze orice ne trece prin cap.
Suntem definiti, in aceasta era in care traim, ca niste navigatori ce isi cauta mereu zambetul. Nu stiu daca este un motiv comun dar cu siguranta se simte o nevoie mare de a zambi.
Si atunci ce facem?
Cautam originalitatea. In orice si mai ales in anunturi firme, in produse firme, in servicii firme si mai ales in promotii filme. Probabil am creat o specie noua: omul dependent de internet. Ne incadram perfect in acest amalgam urias plin de informatie utila si inutila. Ca sa reducem totul la scurtarea timpului inventam si mai ales cautam tot felul de solutii. Daca timpul ar putea fi cumparat probabil ca ierarhia valorilor s-ar schimba total si drumul spre progres ar avea o alta forma.
Ma repet. Ce facem in acest caz?
Cautam acele umbrele imense sub care sa ne adapostim neputinta de a controla timpul, dar care ne dau satisfactia de a avea la indemana toate informatiile dorite si mai ales corecte. Astfel traim cu iluzia ca am pacalit timpul.
Una din aceste uriase umbrele este un portal firme. Locul unde ne refugiem cand necesitatile trebuie satisfacute. In marea piramida a lui Maslow satisfacerea necesitatilor este baza. Evolutia noastra ca oameni de aici incepe.
Ce iti ofera un asemenea portal firme?
Aproape tot ce te intereseaza in ceea ce priveste produsele si serviciile. Vrei sa pleci in concediu? Te refugiezi in portal si incepi sa vizionezi o lume virtuala a locatiilor. Incepi sa bifezi si sa suni. Daca ai norocul ca detinatorii respectivului portal sa fie oameni seriosi ai sa gasesti acolo vacanta dorita.
Ai nevoie de servicii firme? Nimic mai simplu! Mergi pe portal firme si iti asiguri curatenia casei, a masinii si schimbul garniturii de la chiuveta din baie.
Nu ai timp sa sa te plimbi, pentru ca timpul costa bani? Ce faci? Mergi pe portal firme si cauti promotii firme si printr-un singur clik ti se desfasoara in fata ochilor o pleiada intreaga de produse aflate la promotie si mai ales de servicii cu fel si fel de bonusuri apetisante. Esti sub o umbrela unde ai iluzia ca ai posibilitatea sa cumperi timp.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 8, 2012 in Comunicate

 

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: