RSS

Introducere in SEO

07 Nov

Daca doriti sa va optimizati website-ul in motoarele de cautare de pe internet, va propunem sa aruncam o privire in lumea complexa a Optimizarii in Motoarele de Cautare. Asadar sa  incepem cu o introducere defalcata a SEO.

In prezent, detinerea unui site on-line este doar un pas spre a va lasa amprenta pe internet, este incredibil de usor sa intri online, insa odata ce esti in mediul on-line, probabil, va veti confrunta cu o dilema frecvent intalnita, si anume: unde sunt vizitatorii? Fara indoiala, v-ati alaturat milioanelor de site-uri care se pierd in abisul de motoarelor de cautare, daca sunteti destul de norocos, pentru a fi in topul motoarelor de cautare.

Poate sunteti de parere ca pozitionarea in motoarele de cautare nu va afecteaza si pe dumneavoastra insa, dacă detineti sau administrati un site de Internet, va afecteaza. Daca aveti orice fel de ambitii pentru site-ul dumneavoastra, atunci trebuie sa iti asumi rolul tot mai important al webmasterilor si promovare online.

Optimizarea in motoarele de cautare inseamna mai mult decat a aduce site-ul dumneavostra printre primele site-uri in top, este vorba de integrarea perfecta a acestuia  in design-ul paginii, fara ca vizitatorii sa fie constienti ca ea exista. SEO este o strategie continua pe care toti webmasterii, trebuie sa se angajeze in a pastra o pozitionare rezonabila in motoarele de cautare si a receptiona traficul aferent.

O greseala frecventa pe care utilizatorii de internet o fac, este sa isi optimizeze site-ul o data la inceput si sa creada ca o sa isi poata pastra rank-ul. Este important sa ne amintim despre seria complexa de algoritmi utilizata de motoarele de cautare pentru a determina pozitia dumneavoastra si a calcula mii de factori diferiti, nu te poti baza doar pe un factor pentru a fi inaintea tuturor.

Asistenta SEO  va va aduce o vizualizare in detaliu in lumea motoarelor de cautare am defalcat aceast proces in sectiuni usor digerabile astfel incat aveti posibilitatea sa mutati site-ul in top 10 incetul cu incetul.

Un dezavantaj in a va pastra website-ul în ochii publicului este ca acest proces necesita un efort constant, insa daca intentionati sa vindeti un produs sau sa mentineti site-ul activ, cu siguranta merita efortul.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 7, 2012 in Comunicate

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: