RSS

Joaca de-a Servicii Firme

06 Nov
Joaca de-a Servicii Firme

Era vitezei. Totul se petrece repede si raspunsurile care vin la intrebarile noastre si-au marit viteza de aparitie. O lume de sticla si biti in care iti dai seama ca in majoritatea timpului gasesti absolut tot ce ai nevoie. De la a comanda mancare si imbracaminte online si pana la a-ti alege inelul de logodna din fotografii.
O piata in care exceleaza servicii firme. Ti se ofera totul printr-o apasare de buton. Promovarea acestor servicii deschide posibilitatea cautatorului pe net sa vizualizeze o gama foarte diversificata de oferte asezate in diferite feluri de promotii firme sau promotii servicii firme.

Este posibil ca vreodata sa existe un sistem foarte bine pus la punct care sa inlature greutatea de a ajunge la serviciul pe care iti doresti sa-l cumperi. Ca si servicii firma se cumpara, nu?

Ma gandeam la un moment dat sa initiez un fel de teren de joaca imaginar pe care sa-l umplu cu prieteni ce cauta servicii firme. Fiecare sa-si aleaga un serviciu si apoi sa inceapa goana pentru gasirea acestuia si mai ales gasirea in conditiile in care se doreste achizitionat. Cred ca ar fi foarte amuzant ca o ceata de tineri zburdalnici sa porneasca sa rascoleasca anunturi firme, sa scobeasca internetul dupa un portal firme care sa le ofere gama aceea diversificata si mai ales posibilitatea de a alege rapid si la pretul convenabil.

Joaca asta a mea cu navigatul dupa realitate ma amuza. Gasesc tot felul de genuri de promovare adunate in promotii firme, servicii firme, produse firme si mai stiu eu ce formule ghiduse de lansare in eter a unor servicii, foarte utile de altfel.

Si cum lume se indreapta vertiginos spre o piata in care exceleaza oferta de servicii ma intreb daca nu cumva faptul ca stau in fata monitorului si astept sa ajunga firma ce face curatenie, nu ma transforma intr-un mic si adorabil robot ce nu mai are sentimentul ca e util.

Ce pot sa gasesc?

Ce nici macar vreodata nu mi-am imaginat. Exista firme care ofera cele mai ciudate srvicii, cele mai inimaginabile produse si mai ales se promoveaza mult pe diferite portaluri de gen.

Si tu te joci de-a cautatul cu responsabilitatea necesara. Apoi pui mana pe telefon. Suni. Spui ce rvei. Platesti online si pachetul ajunge acasa. Adus inca de un om ce incearca sa-ti zambeasca pentru ca l-ai pus pe drumuri cu comoditatea ta. Iti multumesc omule!!!

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 6, 2012 in Comunicate

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: