RSS

Portal firme romanesti

02 Nov

M-am intrebat nu o data de ce cuvantul promotii se imprima in creierul nostru cu obstinenta. Intrebare la care nu am gasit inca niciun raspuns.

Pornind de la premisa aceasta si alaturand ideea unui principiu foarte simplu in promovare am pornit sa caut un loc unde sa gasesc adunate la un loc mai multe informatii despre promotii.

Iti promovezi produsul, automat promovezi si firma.

Sa luam un exemplu. Am cateva zile libere si vreau sa hoinaresc printr-un oras mare. Aleg capitala, Bucuresti. Este clar ca nu am cum sa alerg de la un capat al altuia al orasului sa citesc in vitrinele magazinelor unde sunt promotiile la produse si servicii. Este si mai clar ca imi este lene sa cobor pe caldura asta din camera de hotel ca sa cumpar un ziar.

Ma conectez la internet. Si incep sa caut produse si promotii Bucuresti. Orice. Sunt hotarata sa fac cumparaturi.

Browser-ele se deschid si scriu promotii Bucuresti. Ma gandesc oarecum ca nu este complet sau ca este prea general. Rasfoiesc paginile cu rabdare. Tot felul de anunturi de firme, de servicii firme. Un haos plin de culoare si informatie. De la firme de paza pana la tot felul de pachete inteligente de epilare si masaj.

Stau pe ganduri privind pagina deschisa si ma intreb de ce am scris eu la cautare promotii Bucuresti. Nu stiu sa imi raspund si incerc sa inteleg de fapt care este logica promovarii unei afaceri sau promovare produs, sau promovare serviciu.

Nu gasesc afisate preturi, sau adrese. Nu gasesc informatii despre contact. Nu gasesc multe. Ar trebui sa existe un portal firme. Sa ai acolo totul, sau cel putin sa ai o gama cat mai variata de oferte pe care sa le rasfoiesti linistit si fara sa deschzi mii de pagini.

Tot haosul acesta ma oboseste si decid sa sa plec la voia intamplarii sa-mi caut promotii Bucuresti. Nu stiu ce o sa realizez dar cert este ca am sa va spun cu siguranta ce mi s-a intamplat in cautarile mele de produse si servicii promovate pe internet.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 2, 2012 in Comunicate

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: