RSS

Ajungi in top 10 Google fara a plati un ban

28 Oct

Daca este un lucru pe care Google il apreciaza, pot spune cu certitudine ca acesta este continutul. Facut cum trebuie, un website cu un continut generos, va ocupa garantat pozitiile fruntase in Google. Singura problema este cum sa ajungi la un astfel de continut? Poti sa il scri singur, dar va dura mai mult timp. Poti apela la specialisti, dar te costa bani. Ce bine ar fi daca ar mai fi cel putin o optiune pentru a ajunge la acest rezultat.

Dar daca ai putea obtine continut gratuit? Si nu doar cateva randuri, ci mult, foarte mult continut! Cum ar fi daca ai avea access nelimitat la continut bogat in cuvinte cheie, scris de experti, specific domeniului tau de expertiza, absolut gratuit? Oare ai adauga un astfel de continut website-ului tau? Cu siguranta ca asa vei face. Si acum vestea cea buna: chiar poti face asta, chiar exista astfel de solutii.

Daca vrei sa afli cum, citeste in continuare, o sa te ajut cu ceva sfaturi!

Continutul este ceea ce a contat si va conta intotdeauna, continutul este rege in topurile Google.

De este continutul cel care te ajuta sa urci in top? Raspunsul contine doua puncte cheie:

Google apreciaza site-urile bogate in continut, deoarece se presupune ca furnizeaza mai multe informatii, informatii care stau practic la baza existentei Google. Cu cat rezultatele cautarilor aduc mai multe informatii, cu atat creste si traficul.

Al doilea punct cheie este ca Google apreciaza website-urile care furnizeaza multe link-uri. Numarul mare de link-uri sunt dovada ca website-ul este apreciat de alti webmasteri, iar mesajul care se transimte spre Google este ca detii un website bogat in informatii.

Cum poti aduce continut gratuit spre website-ul tau?

Faceti rost de articole date spre postare gratuit. Sunt multi astfel de scriitori de articole, din domenii variate, care isi ofera articolele spre publicare pe website-uri. Tot ceea ce o sa va ceara in schimb este sa postati la finalul articolului informatii despre autor si o scurta biografie a acestuia. O metoda alternativa ar fi si sa te abonezi la o asazisa banca de articole, care ulterior va trimite spre site-ul tau articole din diferite domenii.

Ceea ce te asigura ca articolele sunt de buna calitate, esteo asa zisa selectie naturala a acestora. Cu cat articolul este mai bun, cu atat va fi mai popular autorul acestuia pe net, astfel este in interesul scriitorilor de articole sa scrie lucruri de calitate. De cele mai multe ori, acesta este procesul pe care te poti baza, inssa, oricum inainte sa publici articolul pe site poti apela si la cunostintele tale, daca il citesti si te multumeste ai unda verde din partea tuturor. Daca nu ti se pare ca indeplineste toate conditiile atunci treci peste el si cauta altul mai bun.

Cu timpul te vei familiariza cu scriitori de articole de calitate si o sa iti fie mult mai usor sa selectezi ceea ce vrei sa apara pe website-ul tau.

Poti posta articole in sectiuni special create in website. Asigura-te doar ca atunci cand publici articolul sa adaugi la text ceva care sa ii ofere unicitate, in rest nu trebuie sa it faci griji pentru nimic.

Aceste articole sunt o sursa inepuizabila de trafic si mai mult decat atat nici nu te costa nimic. Asa ca nu mai sta pe ganduri si treci la treaba!

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on October 28, 2012 in Comunicate

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: