RSS

Articolele si link-urile generate de acestea

28 Oct

Popularitatea link-urilor este esentiala, numarul si popularitatea acestora fiind principalele elemente luate in considerare de motoarele de cautare in clasarea unui website. Numarul si calitatea link-urilor aferente website-ului sunt importante in obtinerea unui Page Rank mare. Printre strategiile pe care le puteti utiliza sunt scrierea de articole, sau puteti apela la programe si mijloace pentru a va creste popularitatea link-urilor.

Inainte insa de a apela la oricare dintre aceste mijloace este util sa cunoasteti foarte bine stadiul la care va aflati acum. Asadar trebuie sa aflati popularitatea link-urilor pentru website-ul dumneavoastra, utilizand un procedeu foarte simplu: direct in cadrul motoarelor de cautare, tastand `link-uri – si numele domeniului pe care este creat website-ul. Veti primi informatii complete despre calitatea linkurilor generate de website-ul dumneavoastra.

Urmatorul pas ar fi sa incercati sa cresteti popularitatea link-urilor. Articolele reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de a aduce informatii valoroase si de a crea link-uri de calitate, directionate catre website-ul dumneavoastra. Rezultatul acestora in procesul de optimizare in motoarele de cautare (SEO) este garantat. Prin articole furnizati cunostinte si informatii utilizatorilor, care drept urmare vor accesa constant articolele publicate online. Articolul este ca un magnet pentru useri. In lipsa unor informatii pertinente, prezentate pe website, nu o sa ajungeti sa aveti numarul de link-uri dorit.

Regula de baza in scrierea de articole care sa directioneze link-uri spre webstie-ul dumneavoastra este sa scrieti articole pe teme specifice, nu pe subiecte generale. Acestea trebuie trebuie sa fie pertinente si sa ofere informatii legate de website.

Ca un ultim sfat, nu neglijati importanta cuvintelor cheie in promovarea si cresterea popularitatii website-ului!!Informati-va in legatura cu cele mai relevante cuvinte cheie si apoi alegeti-le pe cele potrivite dumneavoastra!

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on October 28, 2012 in Comunicate

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: